Er der noget, du vil spørge om?

Hvad er Gaest

Vores mission er at skabe en global online platform for mødelokaler, workshop spaces, seminarer og andre lokaler til at arbejde i. Alle skal kunne finde finde præcis den type af lokale, de har brug for; når de vil, og hvor de vil. Vores vision er derfor helt enkel: Your Meeting. Your Way.

For mødebookere er Gaest en online markedsplads med et stort og varieret udbud af mødefaciliteter samlet på et sted.

For virksomheder med ledige mødefaciliteter er Gaest en salgs- og markedsføringskanal i hele landet. Og snart i udlandet.

Alle byer i hele Danmark, men vi har flest mødesteder i de største byer.

Det gør der, lige så snart de bliver oprettet på vores side. Du kan jo dele dit sted med os :-) Vi udvider hele tiden, og vi har travlt! Følg os på de sociale medier, eller , så får du besked.

Mest for værter

Opret dig som vært, læg lokalet op med beskrivelser og billeder. Det tager få minutter.
Når du har oprettet dit mødested gennemgår vi oplysningerne og sikrer at vi har al den information vi skal bruge.

Du får en besked fra os så snart dit lokale er godkendt og du er klar til at modtage bookinger online. Du hører også fra os hvis vi mangler yderligere informationer om dit lokale, din virksomhed eller dig.

Det er gratis at få dine lokaler på Gaest. Der er ingen oprettelsesgebyrer eller medlemskab. Når du udlejer via gaest.com, betaler du kun en kommission for hver gennemført booking. Kommissionssatsen kan variere efter hvilken type af virksomhed, der udlejer lokalet. Vi fortæller dig mere om det hele under registreringsprocessen.

Det bestemmer du selv. Vi synes, at gæsterne skal have så mange forskellige valgmuligheder, som overhovedet muligt.

Markedsføring

Vi bruger en stor del af de penge, vi tjener, på at markedsføre gaest.com, og de mødesteder der er med på platformen. Via søgemaskiner, sociale medier og markedsføringskampagner.

Nem håndtering af bookinger

Håndteringen af selv små mødebookinger tager tid; fakturering, opkrævning, korrespondance mm. På Gaest håndterer vi alt dette for dig, så du kan bruge mere tid på at skabe de bedste rammer for dine gæster i stedet. Din profil giver et let overblik over alle dine aktiviteter på gaest.com. Vi håndterer aftaler, dokumentation og økonomi, og udbetaler penge til dig automatisk.

Gæsteanmeldelser

Efter alle gennemførte bookinger beder vi gæsterne om at anmelde deres oplevelse af lokalet og værten. Dine anmeldelser bidrager til din troværdighed online, og hjælper fremtidige gæster med lettere at finde frem til dig.

Du kan selv opdatere dine oplysninger eller lægge nye billeder på dine lokaler når som helst ved at logge ind på din profil.

Kontakt os på 70 20 30 26 eller info@gaest.com.
Vi er her for at hjælpe.

Vi opkræver betaling fra dem, du udlejer lokaler til. Vi samler information om udlejninger én gang pr. måned, og sender en oversigt over dine bookinger midt i den følgende måned. Samtidig udbetaler vi penge til din bankkonto. Du kan til hver en tid logge på din profil og få et overblik over dine udlejninger online.

En bookinganmodning, som endnu ikke er bekræftet, kan til hver en tid frit annulleres.

Når en booking er bekræftet, kan bookeren uden beregning annullere bookingen inden for 24 timer. Hvis bookeren annullerer en booking mere end 24 timer efter værtens bekræftelse, gælder andre afbestillingsbetingelser.

Værten vælger selv hvilken variation af afbestillingsbetingelser, der gælder for det enkelte lokale. Betingelserne bliver vist på lokalets profilside, og er også tydelige ved booking af lokalet.

Du kan læse om de forskellige afbestillingsbetingelser i vores forretningsbetingelser under punkt 5.2

Ikke alle mødefaciliteter, der lejes ud på Gaest, tilbyder mødeforplejning. Det er dig, der bestemmer, om du vil og kan hjælpe gæsterne med andet end vand og kaffe. Du kan også hjælpe dine gæster ved at skaffe forplejning, som du ikke selv laver. Når du opretter et lokale, kan du også oprette tilvalg. Det kan være enten forplejning, services eller underholdning, og du sætter prisen.

Gaest tager den samme % i kommission for tilvalgene, som for udlejningen.

Alle bookede møder afregnes via gaest.com, så du behøver ikke at bruge tid på at udstede fakturaer eller håndtere betaling. Evt. ekstra tilvalg på dagen kan du afregne direkte med gæsten.

Ja. Når en gæst anmoder om at booke dit mødelokale, får du en e-mail med en bookinganmodning, som du skal bekræfte eller afvise. Bekræfter du bookingen indgår du en bindende aftale med mødebookeren.

Du modtager en notifikation via e-mail, så snart en afbestilling tikker ind. På din bookingoversigt, som du finder ved at logge ind på din profil, kan du se en oversigt over dine modtagne anmodninger. Her kan du se, om gæsterne venter på svar fra dig, eller om du allerede har bekræftet eller annulleret.

Vores service omfatter en tings- og ulykkesforsikring leveret af Tryg Forsikring, der dækker skader og ødelæggelser på dit mødelokale med op til 100.000 kr. inkl. moms og op til 500.000 kr. inkl. moms hvis gæsterne kommer til skade ved en ulykke.

Skaden skal være sket i forbindelse med en udlejning på Gaest i det tidsrum udlejningen gælder.

Selvfølgelig. Så sletter vi dit sted fra vores database, og det koster ingenting.

Kontakt os på 70 20 30 26 eller info@gaest.com. Du kan også starte en chat direkte fra siden.
Vi vil gerne tale med dig, det gør os klogere.

Mest for gæster

Den samlede pris for en reservation på Gaest er baseret på tre elementer:

  • En pris pr. time som lokalet lejes. Værten bestemmer selv timeprisen.
  • Et lille servicegebyr, der opkræves af Gaest. Gebyret sikrer, at vært og gæst har en ekstra forsikring gennem Gaest, som kan dække i forbindelse med leje. Det giver og også mulighed for, at drive en professionel kundesupport på både telefon, mail og chat.
  • Moms: en afgift, som vi desværre ikke kan gøre så meget ved.

Vi sender en faktura ud umiddelbart efter din booking er gennemført. Vi arbejder på flere betalingsmuligheder, som vi lancerer snart. Betaling med kreditkort, for eksempel.

En bookinganmodning, som endnu ikke er bekræftet, kan til hver en tid frit annulleres.

Når en booking er bekræftet, kan bookeren uden beregning annullere bookingen inden for 24 timer. Hvis bookeren annullerer en booking mere end 24 timer efter værtens bekræftelse, gælder andre afbestillingsbetingelser.

Værten vælger selv hvilken variation af afbestillingsbetingelser, der gælder for det enkelte lokale. Betingelserne bliver vist på lokalets profilside, og er også tydelige ved booking af lokalet.

Du kan læse om de forskellige afbestillingsbetingelser i vores forretningsbetingelser under punkt 5.2

Så snart værten har accepteret din anmodning, får du en mail. Heri kan du også se kontaktoplysninger på vedkommende.

Hvis dette er OK med værten: selvfølgelig. Og især, hvis du deler dem på Twitter, Instagram, Facebook, eller hvad du bruger af sociale medier. Husk at tagge den virksomhed, du besøger, og brug #GaestDotCom

Vores service omfatter en tings- og ulykkesforsikring leveret af Tryg Forsikring, der dækker skader og ødelæggelser på det lejede mødelokale med op til 100.000 kr. inkl. moms og op til 500.000 kr. inkl. moms hvis du eller dine gæster kommer til skade ved en ulykke.

Skaden skal være sket i forbindelse med en udlejning på Gaest i det tidsrum udlejningen gælder.

Hvis du ikke kunne tænke dig at bruge dit eget kontor til det, skal du heller ikke gøre det på et Gaest sted. Vi stoler på at vores gæster opfører sig pænt.

Det eneste, du skal gøre er, at rydde pænt op efter dig. Ligesom du ville gøre i dit eget mødelokale. Ekstra rengøring er ikke nødvendig. Hvis du har planer om at holde en sæbeskums-fest, skal du nok lige snakke med dem, der udlejer stedet :-)

Kontakt os på 70 20 30 26 eller info@gaest.com. Du kan også chatte med os direkte fra siden.
Vi vil gerne tale med dig, det gør os klogere.

Interessant?

Vi vil altid gerne høre om nye spændende steder at mødes. Har du ikke et sted men syntes det lyder spændende kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Jeg vil udleje mit sted