1: Konferencelokale med forplejning i Aarhus N hos Konferencesalen
2: Hold konference med skærm i Aarhus N hos Konferencesalen
3: Mødelokale med handicap adgang i Aarhus N hos Konferencesalen

Mødelokale 4

Konferencesalen

·
Finlandsgade 17 · 8200 Aarhus N
·
450 kr./time

Max. 28 personer

Min. 1 time

Skærm

Handicap adgang

Air condition

WiFi

Whiteboard

Gratis kaffe

Projektor

Vi tilbyder

Forplejning

2 produkter

Frokost0 kr. for mødet

Da vores lokaler ligge i shopping center Storcenter Nord, er der mulighed for, at i selv kan "gå ud" til frokost - eller vi kan sørge for nogle af de lækre sandwich til jeres møde.

Kaffe, te og koldtvand0 kr. for mødet

Kaffe, te og koldt vand er tilgængeligt under hele møde, fra opstillet automater i lokalet.

Beskrivelse

Vi tilbyder udover vores konferencesal, dette lyse og velindrettede mødelokale med plads op til 28 personer. Her er der adgang til AV udstyr til fremvisning, fra den med­bragte bærbar. I mødelokalerne er der opstillet kaffe/te samt koldt vands automater, disse kan frit benyttes af jer og jeres gæster i den lejede periode.

Find vej

1000 gratis p-pladser tæt på de største indfaldsveje i Aarhus Nord. Buslinie 2A holder lige udenfor Storcenter Nord, hvor konferencesalen er placeret.

Se rutevejledning

Om virksomheden

Konferencesalen

Vores Konferencesal er opbygget som et auditorium, dette sikre et optimalt udsyn for alle jeres gæster. Konferencesalen er indrettet med brugervenligt og professionelt AV-udstyr. Der er bord og strømstik til alle faste siddepladser, samt godt stærkt wi-fi i lokalet. Inde i Konfrerencesalen er der opstillet kaffe/te samt koldt vands automater, disse kan frit benyttes af jer og jeres gæster i den lejede periode.

Vi tilbyder derudover 3 lyse og velindrettede mødelokaler med plads fra 8-28 personer. Her er der adgang til AV udstyr til fremvisning, fra den medbragte bærbar. I mødelokalerne er der opstillet kaffe/te samt koldt vands automater, disse kan frit benyttes af jer og jeres gæster i den lejede periode.

Konferencesalen og mødelokalerne ligger inde i Shopping centeret Storcenter Nord, som du finder i Århus N. Vi ligger optimalt placeret i forbindelse med de største indfaldsveje og vores 1000 parkeringspladser sikrer, at I nemt kan parkere bilen - helt GRATIS.

Din vært

Anita

Jeg har været i servicebranchen i mange år og kender alt til vigtigheden af god service - og ved, at det gør en stor forskel. I dagligdagen har jeg ansvaret for de ydre rammer omkring konferencesalens faciliteter, så du kan koncentrere dig om dit arrangement. Du er altid velkommen til "uforpligtende" at kontakte mig, så vi sammen kan gøre dit arrangement til virkelighed.

Vælg
Vælg
Vælg
  • Vent med at betale til mødet er afholdt
  • Kommunikér direkte med værten
  • 24 timers fortrydelsesret

Afbestilling og aflysning:

Har du spørgsmål til lokalet?