1: Mødelokale  i Aarhus C hos Frimurerlogens Restaurant
2: Hold møde  i Aarhus C hos Frimurerlogens Restaurant
3: Mødelokale  i Aarhus C hos Frimurerlogens Restaurant
4: Mødelokale  i Aarhus C hos Frimurerlogens Restaurant
5: Mødelokale  i Aarhus C hos Frimurerlogens Restaurant

Historisk lokale, med højt til loftet

Frimurerlogens Restaurant

·
Christiansgade 6 · 8000 Aarhus C
·
600 kr./time

Max. 30 personer

Min. 3 timer

Air condition

Gratis kaffe

Handicap adgang

Projektor

Skærm

Whiteboard

WiFi

Beskrivelse

Dette mindre lokale byder på muligheden for at holde møde for op til 30 deltagere i Frimurerlogens eksklusive lokaler. Lokalet er placeret midt i byen i stor statelig, historisk bygning fra 1908. Der er rygning forbudt i lokalerne , men adgang til gårdhave hvor der må ryges. Mødelokaler er separate i forhold til forplejning. Forplejning aftales ved henvendelse til restauratøren.

Find vej

Parkering i Århus Midtby er ikke altid ligetil, men parkeringspladserne ved Scandinavian Center, Salling, Magasin eller Hotel Scandic er alle er blot 5 minutters gang herfra.

Se rutevejledning

Om virksomheden

Frimurerlogens Restaurant

Frimurerlogens Restaurant har nogle fantastiske lokaler hvor i historiske omgivelser. Frimurerlogens Restaurant er 10 minutters gang fra Århus H og 5 minutters gang fra Århus Rådhus. Der er mulighed for fuld forplejning, morgenmad, brunch, frokost (smørrebrød, platte, lunt eller buffet.) Lokaler med plads fra 2 til 50 personer og separate lokaler til møde og spisning. Lokalerne kan lejes mandag til fredag mellem 9.00 og 15.00 (minimum 3 timer). Weekender efter aftale.

Din vært

Peter

Peter Steen Lønnqvist er en erfaren kok som har været selvstændig restauratør i 40 år. de sidste 17 år i Frimurerlogen og før det 17 år på restaurant Skovmøllen. Peter sætter en ære i at tilbyde god, veltilberedt mad af friske råvarer.

Vælg
Vælg
Vælg
  • Vent med at betale til mødet er afholdt
  • Kommunikér direkte med værten
  • 24 timers fortrydelsesret

Afbestilling og aflysning:

Har du spørgsmål til lokalet?