Where do you want to meet?
Meeting room with catering in København NV at NOR:nordic health house
Host a meeting with kropsbehandling at NOR:nordic health house in København NV
Meeting room with yoga, meditation, mobilitetstræning in København NV at NOR:nordic health house
Host a meeting with vegetarisk buffet at NOR:nordic health house in København NV
DKK1,875/hour

Delightful and bright penthouse rooms with rooftop terrace and stunning view over Copenhagen's roofs and spikes

NOR:nordic health house

·
Hejrevej 30, 5. · 2400 København NV
·

Max. 150 persons

Min. 4 hours

Air conditioning

Disability access

Free coffee

Projector

Screen

Whiteboard

WiFi

We offer

Catering

5 products

Description

Vi vil glæde os til at byde jer velkommen i vores lækre, nye penthouse lokaler med masser af lys fra alle vinkler. Lokalet er indrettet i en gammel industribygning og har et råt og moderne look.
Ét stort 250 m2 lokale med hyggeligt køkken område med borde og bænke. I køkkenet er der mulighed for selv at tilberede mad til en mindre gruppe. Rummet kan deles op i to med stor skydedør. Lokalet har udgang til en 80 m2 stor tag terrasse med et enestående view, hvilket desuden giver mulighed for at afholde udendørs arrangementer.

Find your way

Beliggende som en lille oase i den farverige, livlige bydel Kbh NV kun 5 minutters gang fra Nørrebro station og med gratis parkering i hele området.

View directions

About the company

NOR:nordic health house

NOR: er et moderne, integreret sundhedshus, der samler mere end 30 behandlere, terapeuter og undervisere, der arbejder med velvære og kombinationen af at benytte sig af forskellige træningsformer krydret med kropsbehandlinger på hver deres unikke måde. Fælles er ønsket om at skabe, dele og formidle viden på tværs – og på baggrund – af forskellige tilgange, erfaringer og kompetencer.

I NOR: finder du bl.a. kropsterapi, yoga & meditation, fysioterapi, funktionel træning, psykoterapi og coaching. Vi huser uddannelser, kurser og workshops hele året og har en hyggelig lounge, en lækker café og en skøn rooftop terrasse med udsigt over byens tage og spir.

Your host

NOR:

Fra du træder ind i NOR: mødes du i receptionen på 3.sal af et altid veloplagt og professionelt personale.

Vi er et integreret moderne sundhedshus med mere end 30 forskellige yoga/ meditations/ funktionel og mobilitets træningshold og 15 forskellige kropsbehandlere, psykologer og coaches. Udover det hoster vi forskellige uddannelser, workshops, foredrag og events på vores øverste etage på 5.sal med udsigt udover hele København fra vores rooftop terrasser.

Choose
Choose
Choose
  • No payment until the meeting is held.
  • Communicate directly with the host
  • Free 24 hr cancellation

Cancellation policy:

Do you have questions about the room?