Jarmers ligger lige ved Jarmers Plads i København og er indrettet til 2-6 personer med lækre designermøbler
Indgangen til mødelokalet
Bygningen - Ny Rosenborg fra 1895 - på H. C. Andersens Boulevard.
Host a meeting with wifi at blank venue & pop-up in København

Eksklusivt mødelokale ved Rådhuspladsen - SPAR op til 40%

Meeting rooms
Boardrooms

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering9 options

En morgenbolle med smør, marmelade og ostDKK55/person

Frisk morgenbolle fra konditoren på H. C. Andersens Boulevard, 2 slags marmelade samt mellemlagret ost og smør.

8 more options

Beverages4 options

Kaffe/te samt vand med og uden brus 1/2 dagDKK45/person

Stempelkaffe samt tebreve og kogt vand. Varm mælk samt sukker medfølger. Er der behov for laktosefri mælk, skal vi have det at vide på forhånd.

3 more options

Equipment1 option

Glas, bestik og porcelænDKK50/person

Tager I selv drikkevarer og forplejning med til jeres møde, så kan I leje vores bestik, glas og porcelæn fra bl.a. Rosendahl og Holmegaard samt låne vores anretterkøkken inkl. opvaskemaskine, køleskab, ovn m.m.

Features

Coffee

Daylight

Flip chart

Parking

Screen

Whiteboard

WiFi

Air conditioning

Disability access

Projector

Speakers

Bring your own

Beverages

Food

Jarmers er et lækkert, nyindrettet mødelokale med danske designmøbler og "New Yorker-vinduesvæg" med sorte rammer. Bygningen er en bevaringsværdig ejendom - Ny Rosenborg fra 1895 - på H. C. Andersens Boulevard tæt på Rådhuspladsen. Bygningen ligger ved Jarmes Plads og ruinerne af Jarmers Tårn fra 1500-tallet og en del af Københavns befæstning.

Møderummet er en del af et mindre, innovativt boutique venue med fokus på eksklusive events og møder for virksomheder med et internationalt fokus og udsyn. Her er kun få gæster ad gangen og fokus på at sikre en god afvikling af møder og personlig opmærksomhed på vores gæsters behov og ønsker.

Møderummet har 6 lækre læderstole fra Erik Jørgensen, et bord med linoliumsbordplade fra Paustian på hjul, en 65" fladskærm, whiteboard, tavle, magnettavle og flip-over.

Lige nu har vi ekstra skarpe priser da der er stillads omkring ejendommen da taget renoveres. Normalpris pr. time 375 kr.

Tager du selv forplejning med, så koster det kr. 50/person at låne glas, porcelæn og bestik samt brug af anretterkøkken.

Find your way

blank venue & pop-up er centralt beliggende midt i København kun få minutters gang fra Vesterport og Nørreport S-togsstation samt Københavns Hovedbanegård. Når den nye Metroring åbner sommeren 2019 vil blank venue & pop-up være få skridt fra stationen.

Der er ca. 50 parkeringspladser umiddelbart nede foran Ny Rosenborg bygningen og yderligere ca. 40 på Jarmers Plads. Er de optaget, så er der 5 parkeringshuse i området: Jernbanegade, Axel Towers P-hus, Industriens Hus, Vesterport Station og Israels Plads.

View directions

Reviews

3 months ago

2 months ago

Fantastiske lokaler på et rigtig godt og centralt sted.

last month

Dejlige lyse lokaler, meget centralt placeret.

Your Host, Helle Bay

Hej, jeg hedder Helle Bay, og jeg er både din vært og ejer af blank venue. Vores relativt lille sted er skabt på en vision om at gøre en forskel. Vi gør os umage, og vi har lagt kærlighed i indretningen for at skabe optimale rammer om virksomheder, deres medarbejdere og brands.

I vil opleve, at der er fuld attention på jer og jeres møde idet vi kun har ét arrangement ad gangen her i vores lokaler.

Vi glæder os meget til at tage imod jer og hjælpe jer med at få en produktiv og udbytterig dag hos os.

About the company blank venue & pop-up

blank venue & pop-up er Københavns nye, fleksible ramme om events og møder. Vi råder over en 300 m2 stor herskabslejlighed lige midt i København - tæt på Rådhuspladsen, der er indrettet med dansk design. Her tilbyder vi to lokaler: Cavling Suiten, vores store event og mødeområde, hvor vi kan arrangere alt fra et pop-up showroom til kundeevents, pressemøder, møder, kurser, konferencer og meget mere. Vi har forskellige muligheder, når det gælder opstilling af borde og stole i Cavling Suiten. Vi har også et mindre mødelokale til 2-6 personer: Jarmers med New-Yorker glas-væg.

Derudover så har vi særligt fokus på at hjælpe kunder, der gerne vil udstille fysiske produkter med at lave en smuk og indbydende eksponering.

Det er nemt at komme hertil med både bil og offentlig transport. Vi bor tæt på både Nørreport og Vesterport Station samt Hovedbanegården. Der er ca. 50 P-pladser lige ved bygningen og er de optagede, så har vi 5 P-huse i nærheden: Jernbanegade, Axel Towers, Industriens Hus, Vesterport og Israels Plads.

Half day from
DKK1,160DKK1,000.04
Full day from
DKK2,320DKK1,600.1
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet

Lightning fast response!

This Host usually answers within 1 hour.

Other spaces at blank venue & pop-up