Meeting space with flip chart in Oslo at 657 Oslo as
Host a meeting with wifi at 657 Oslo as in Oslo
Meeting space with speakers in Oslo at 657 Oslo as
Host a meeting with air conditioning at 657 Oslo as in Oslo

Flott lokale til store arrangementer

Conference venues
Event venues
Wedding reception venues
Party venues
Course venues
Seminar venues
Press conference venues
Product showcase venues
Concert venues

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

Features

Air conditioning

Coffee

Daylight

Disability access

Flip chart

Projector

Screen

Speakers

Whiteboard

WiFi

Parking

Bring your own

Beverages

Food

Hallen egner seg for større bedriftsarrangementer, presentasjoner, utstillinger, workshops, selskaper eller konfirmasjoner – lokalet vårt er veldig anvendelig! Hallen er utstyrt med prosjektor og lerret samt PA-anlegg. Sittende: 70 – Stående: 120. På kveldsarrangementer kan lokalet kan leies frem til kl. 02:00.

På 657 Oslo kan vi skreddersy ditt arrangement akkurat slik du ønsker det. Vi er én av veldig få eventlokaler sentralt i Oslo som tillater våre gjester å ta med seg egen mat og drikke. Vi har også gode kontakter med fantastiske cateringsselskaper, diverse bartender-tjenester, DJ´s og foodtrucks og er behjelpelige på alle områder til hva dere måtte trenge til deres fest om dere ikke ønsker å gjøre det selv.

657 Oslo har et fantastisk event-team som vil hjelpe dere med alt dere måtte trenge før, under og etter arrangementet. Vi rigger opp etter ønsker og eventlokalet er utstyrt med lydanlegg, mikrofon, projektor og lerret som er inkludert i leieprisen. Vi har også en fantastisk bakgård som egner seg til utendørs aktiviteter.

Find your way

657 sine lokaler kan enkelt nås med kollektivtransport. Fra Jernbanestasjon går det buss 37 eller 54 som stopper i nærheten av lokalene. Derfra er det bare noen få minutter å gå. Det er også gode parkeringsmuligheter i gata.

View directions

Your Host, Pia

Event Manager hos 657.

About the company 657 Oslo as

Vi er stolte av å kunne tilby et eventlokale og møterom med historiske tradisjoner, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Byggets innbydende innredning, kombinert med kreative og funksjonelle romløsninger, skaper et eventlokale som passer til alle typer arrangementer. På 657 Oslo kan vi skreddersy ditt arrangement akkurat slik du ønsker det. Vi er én av veldig få eventlokaler sentralt i Oslo som tillater våre gjester å ta med seg egen mat og drikke. Vi har også gode kontakter med fantastiske cateringsselskaper, diverse bartender-tjenester, DJ´s og foodtrucks og er behjelpelige på alle områder til hva dere måtte trenge til deres fest om dere ikke ønsker å gjøre det selv. 657 Oslo har et fantastisk event-team som vil hjelpe dere med alt dere måtte trenge før, under og etter arrangementet. Vi rigger opp etter ønsker og eventlokalet er utstyrt med lydanlegg, mikrofon, projektor og lerret som er inkludert i leieprisen. Vi har også en fantastisk bakgård som egner seg til utendørs aktiviteter.

Half day from
Full day from
Choose a date...
Sorry, but we’re not able to accept online bookings in this country quite yet (but we’re working hard to change that). In the meantime, feel free to contact us so we can assist you with this booking.

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet