Meeting space with catering in Ribe at Det Gamle Rådhus i Ribe
Host a meeting with flip chart at Det Gamle Rådhus i Ribe in Ribe
Meeting space with free coffee in Ribe at Det Gamle Rådhus i Ribe
Host a meeting with wifi at Det Gamle Rådhus i Ribe in Ribe

Vensskabsbylokale - Der dufter af hygge og effektivitet

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We include

Air conditioning

Daylight

Disability access

Flip chart

Free coffee

Parking

Projector

Screen

Speakers

Whiteboard

WiFi

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

Please set a start and end time for your meeting to select products

Catering8 products

Egen forplejning (både mad og drikke) kan medbringesDKK0 for the meeting

Der er service i anretterkøkkenet.

7 more products

Beverages7 products

Sodavand fra Frem 25 cl.DKK16/person

Vælg mellem: appelsin, citron, hindbær, blå sport, cola, danskvand og danskvand m. citrus. Ribe har siden 1949 været hjemsted for Mineralvandsfabrikken Frem A/S, og på Det Gamle Rådhus i Ribe vil væggene fortælle at "Alle på stribe drikker Frem fra Ribe".

6 more products

Equipment2 products

WhiteboardDKK0 for the meeting

Angiv her om I vil have opstillet whiteboard i det lejede lokale.

1 more product

Meeting facilitation8 products

DagsarrangementsrabatDKK3,000 for the meeting

Man kan booke lokalet i 7 timer mellem kl. 8 og 17 for 3.000 kr. Der serveres kaffe, the og vand til mødet. Anden forplejning kan tilkøbes.

7 more products

Entertainment3 products

Oplæg fra en af Sydvestjyske Museers mange faglighederDKK650 for the meeting

Sydvestjyske Museer tilbyder en lang række aktiviteter til både sine almindelige museumsgæster og til særlige grupper, virksomheder og institutioner. Aktiviteterne skifter løbende i forhold til museets aktuelle temaer. Kontakt os hvis I kan være interesseret i et foredrag/oplæg i forbindelse med jeres møde.

2 more products

Bring your own

Beverages

Food

Description

Venskabsbylokalet kan lejes i forbindelse med leje af Retssalen, Borgersalen eller Byrådssalen.
Lokalet er stillet til rådighed for Venskabsbyforeningen, som har indrettet lokalet i over 20 år.
Lokalet er på førstesal med nem adgang til garderobe og toilet.

Find your way

Der er 2 timers parkering i Ribes bymidte i tidsrummet kl. 9-18 i hverdagene og kl. 9-14 på lørdage.
5 minutters gang fra Det Gamle Rådhus er der 4 timers parkering ved Danhostel i Sct. Peders Gade 16.
10 minutters gang fra Det Gamle Rådhus er der 48 timers parkering på P-Nord, P-Syd og P-Øst. Der er 300-500 meter gåtur fra de store parkeringspladser og gennem den hyggelig bymidte til Det Gamle Rådhus.
På VisitRibes hjemmeside under 'Information' kan man læse mere om parkeringsforhold.
Det tager ca. en halv time fra Esbjerg og en time fra Kolding i bil.
Hvis du f.eks. kommer til Ribe med tog eller bus, går du fra stationsbygningen ad Dagmarsgade lige ud til von Stöckens Plads. Det tager kun ca. 5 minutter, før du kan tage fat i rådhusets kæmpestore hoveddør og lade kustoden byde dig velkommen.

View directions

About the company

Det Gamle Rådhus i Ribe

Oplev et historisk vingesus i Det Gamle Rådhus, hvor vielser med kærlighed og romantik har afløst Riber Rets makabre domsfældelser. Rådhuset bliver omtalt første gang i 1496 men er ældre. I 1708 købes det af Ribe by og bliver anvendt som rådhus fra 1709 til og med 2006.
Den fredede gamle bygning danner enestående rammer omkring offentlige arrangementer, foreningsliv, mødevirksomhed, vielser, koncerter m.v.

Bygningen rummer også museumsudstillingen 'Rådhussamlingen', som viser bygningens 300 årige historie som rådhus, tinghus og arresthus. Fordi Ribe historisk var en travl international handelsby, hvor handelsmænd fra forskellige byer og lande mødtes, var det tidligt vigtigt med en klar lovgivning. I 1269 stadfæstede Erik Klipping Riber Ret. Den lovgivning, der var gældende i Ribe by, og som var væsentligt strengere end Jyske Lov, som var den gældende lov uden for Ribe. I Jyske Lov stod der, at mord skulle straffes med bøder eller fredløshed, mens man ifølge Riber Ret skulle dømmes til døden ved hængning. Ikke kun mord blev straffet med døden, også vareforfalskninger eller forkerte opmålinger af varer kunne blive handelsmændenes endeligt. I dette tilfælde var straffen halshugning. Grunden til, at en tilsyneladende lille forbrydelse blev straffet så hårdt, var for at sikre sig, at handlen i Ribe foregik ordentligt. Det kunne tyde på, at det var en større forbrydelse at snyde andre handelsmænd end at begå et mord, for morderens efterladte fik lov at beholde den arv, der tilfaldt dem, mens tyvens eller svindlerens efterladte skulle overgive deres arv til byen.
Det Gamle Rådhus i Ribe har tre store lokaler med hver deres karakteristika som kan lejes. Når man lejer et af de store lokaler, kan man vælge også at leje et eller flere af de fire mindre rum på førstesalen. Det gamle hus har slisker, så man kan komme ind i kørestol til stueetagen.
Velkommen indenfor i et hus hvor handel er blevet taget seriøst i mange århundreder.

Your Host

Bent

Værter: Bent, Gudrun og Frits.
Vi holder af at byde velkommen i de historiske lokaler, og hvis I har lyst til en rundvisning, vil vi meget gerne dele ud af historierne. Her i huset tror vi på, at møder, der bliver understøttet af oplevelser, er møder, der gør indtryk og bliver husket.
Som vært stiller vi kaffe, the og vand klar til ethvert møde, der bliver afholdt i bygningen. Hvis der er bestilt forplejning, vil vi arrangere dette. Hvis I har særlige ønsker, må I meget gerne skrive dem i bookinganmodningen, så vi i huset kan bistå jer bedst muligt. Efter mødet står vi for oprydning og rengøring, så I blot skal tænke på at få et så udbytterigt møde som muligt.

DKK250/hour

Half day from
Full day from
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet

Lightning fast response!

This Host usually answers within 30 minutes.