Meeting space with catering in Ribe at Det Gamle Rådhus i Ribe
Host a meeting with whiteboard at Det Gamle Rådhus i Ribe in Ribe
Meeting space with projector in Ribe at Det Gamle Rådhus i Ribe
Host a meeting with coffee at Det Gamle Rådhus i Ribe in Ribe

Borgersalen - Mærk historiens vingesus i Ribe

Event venues
Course venues
Creative spaces
Seminar venues
Networking event venues
Workshop spaces

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering8 options

½ rundstykke m/smørDKK8/person

(6:00–11:00)

7 more options

Beverages7 options

Kaffe, the og vandDKK0 for the meeting

Kaffe, the og vand - 0 kr. for mødet: Er altid inklusiv hos Det Gamle Rådhus i Ribe

6 more options

Equipment2 options

FlipoverDKK0 for the meeting

Angiv her om I vil have opstillet flipover i det lejede lokale.

1 more option

Meeting facilitation8 options

DagsarrangementsrabatDKK3,000 for the meeting

Man kan booke lokalet i 7 timer mellem kl. 8 og 17 for 3.000 kr. Der serveres kaffe, the og vand til mødet. Anden forplejning kan tilkøbes.

7 more options

Entertainment3 options

Guidet tur rundt i Det Gamle RådhusDKK0 for the meeting

15 min. guidet tur rundt i Det Gamle Rådhus, hvor I kan høre historier om den gang Riberretten var landets grummeste - men som var med til at opretholde handlen. Og de romantiske historier om Dronning Sophie Magdalene der hylder ægteskabet. Alle bliver tilbudt denne omvisning, men vi vil gerne have at I aktivt tilvælger den, så vi kan give den bedste oplevelse.

2 more options

Features

Coffee

Flip chart

Projector

Whiteboard

WiFi

Air conditioning

Daylight

Disability access

Parking

Screen

Speakers

Bring your own

Beverages

Food

Borgersalen er det mest romantiske lokale i Det Gamle Rådhus. Siden 1923 har lokalet bl.a. været rammen for mange bryllupper, men det store lokale med nye Kåre Klindt stole, et 300 år gammelt bord og en fantastisk talerstol bruges også til officielle besøg, receptioner, foredrag, koncerter mv. Det enestående historiske lokale maner til ro og refleksion og drøftelse af store ideer.
Borgersalen er i stueetagen med nem adgang til anretterkøkken, garderobe og toilet.
Måske skal hele dagen ikke bare gå med at holde møde - måske skal der også være tid til en berigende mødepause. Læg en omvisning, en walk & talk, frokost eller noget andet ind i dagen.
Man kan booke lokalet i 7 timer mellem kl. 8 og 17 for 3.000 kr.

Find your way

Der er 2 timers parkering i Ribes bymidte i tidsrummet kl. 9-18 i hverdagene og kl. 9-14 på lørdage.
5 minutters gang fra Det Gamle Rådhus er der 4 timers parkering ved Danhostel i Sct. Peders Gade 16.
10 minutters gang fra Det Gamle Rådhus er der 48 timers parkering på P-Nord, P-Syd og P-Øst. Der er 300-500 meter gåtur fra de store parkeringspladser og gennem den hyggelig bymidte til Det Gamle Rådhus.
På VisitRibes hjemmeside under 'Information' kan man læse mere om parkeringsforhold.
Det tager ca. en halv time fra Esbjerg og en time fra Kolding i bil.
Hvis du f.eks. kommer til Ribe med tog eller bus, går du fra stationsbygningen ad Dagmarsgade lige ud til von Stöckens Plads. Det tager kun ca. 5 minutter, før du kan tage fat i rådhusets kæmpestore hoveddør og lade kustoden byde dig velkommen.

View directions

Your Host, Bent

Værter: Bent, Gudrun og Frits.
Vi holder af at byde velkommen i de historiske lokaler, og hvis I har lyst til en rundvisning, vil vi meget gerne dele ud af historierne. Her i huset tror vi på, at møder, der bliver understøttet af oplevelser, er møder, der gør indtryk og bliver husket.
Som vært stiller vi kaffe, the og vand klar til ethvert møde, der bliver afholdt i bygningen. Hvis der er bestilt forplejning, vil vi arrangere dette. Hvis I har særlige ønsker, må I meget gerne skrive dem i bookinganmodningen, så vi i huset kan bistå jer bedst muligt. Efter mødet står vi for oprydning og rengøring, så I blot skal tænke på at få et så udbytterigt møde som muligt.

About the company Det Gamle Rådhus i Ribe

Oplev et historisk vingesus i Det Gamle Rådhus, hvor vielser med kærlighed og romantik har afløst Riber Rets makabre domsfældelser. Rådhuset bliver omtalt første gang i 1496 men er ældre. I 1708 købes det af Ribe by og bliver anvendt som rådhus fra 1709 til og med 2006.
Den fredede gamle bygning danner enestående rammer omkring offentlige arrangementer, foreningsliv, mødevirksomhed, vielser, koncerter m.v.

Bygningen rummer også museumsudstillingen 'Rådhussamlingen', som viser bygningens 300 årige historie som rådhus, tinghus og arresthus. Fordi Ribe historisk var en travl international handelsby, hvor handelsmænd fra forskellige byer og lande mødtes, var det tidligt vigtigt med en klar lovgivning. I 1269 stadfæstede Erik Klipping Riber Ret. Den lovgivning, der var gældende i Ribe by, og som var væsentligt strengere end Jyske Lov, som var den gældende lov uden for Ribe. I Jyske Lov stod der, at mord skulle straffes med bøder eller fredløshed, mens man ifølge Riber Ret skulle dømmes til døden ved hængning. Ikke kun mord blev straffet med døden, også vareforfalskninger eller forkerte opmålinger af varer kunne blive handelsmændenes endeligt. I dette tilfælde var straffen halshugning. Grunden til, at en tilsyneladende lille forbrydelse blev straffet så hårdt, var for at sikre sig, at handlen i Ribe foregik ordentligt. Det kunne tyde på, at det var en større forbrydelse at snyde andre handelsmænd end at begå et mord, for morderens efterladte fik lov at beholde den arv, der tilfaldt dem, mens tyvens eller svindlerens efterladte skulle overgive deres arv til byen.
Det Gamle Rådhus i Ribe har tre store lokaler med hver deres karakteristika som kan lejes. Når man lejer et af de store lokaler, kan man vælge også at leje et eller flere af de fire mindre rum på førstesalen. Det gamle hus har slisker, så man kan komme ind i kørestol til stueetagen.
Velkommen indenfor i et hus hvor handel er blevet taget seriøst i mange århundreder.

Half day from
Full day from
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet

Lightning fast response!

This Host usually answers within 30 minutes.