Meeting space with catering in KBH SV at DieselHouse

Mødelokale i H.C. Ørsted Værkets gamle bygninger

Meeting rooms
Boardrooms

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering1 option

Sandwich el. SmørrebrødDKK60/person

Det er muligt at bestille diverse frokostanordninger igennem DieselHouse.

Beverages1 option

Øl, vin, sodavand & vandDKK40/person

DieselHouse' personale arrangerer øl, vin, sodavand og vand. Kaffe og te er allerede inkluderet i mødelokalets pris.

Entertainment2 options

Særstart af B&W2000 (H.C. Ørstedsmotoren)DKK3,000/hour

H.C. Ørsted motoren blev idriftsat i 1933 og fra den dag, og ca. 30 år frem sad den på titlen som verdens største dieselmotor. Den var beregnet til at levere strøm til hovedstaden på tidspunkter hvor der var spidsbelastninger på el-nettet – altså om morgenen og ved 15-18 tiden, når folk fik fri fra arbejde. Motoren var aktiv i denne funktion frem til slutningen af 1960’erne, men blev holdt køreklar indtil den blev koblet fra det elektriske net i 2004.

Før demonstrationen af motoren forelægger en introduktion.

(10:00–16:00)

1 more option

Features

Coffee

Daylight

Disability access

Parking

Screen

Speakers

Whiteboard

WiFi

Air conditioning

Flip chart

Projector

Bring your own

Beverages

Food

DieselHouse har moderne faciliteter så som mødelokale og et auditorium med plads op til 30 personer. Derudover er det også muligt at leje DieselHouse’ lokaler til større privatarrangementer som f.eks. bryllupper eller fødselsdage. Kun fantasien sætter grænse for de oplevelser, som huset kan danne rammer for. Det er i øvrigt muligt at få arrangeret særstarter af de forskellige motorer i forbindelse med dit arrangement imod betaling.

Find your way

Bus 34 mod flintholm holder tæt ved DieselHouse. Dybbølsbro metro st. holder i gåafstand fra DieselHouse. DieselHouse har gratis parkeringsfaciliteter.

View directions

Your Host, Lars Peter

Lars Peter er direktør for DieselHouse, beliggende ved Københavns sydhavn. DieselHouse museet fortæller historien om B&W helt tilbage til 1843, hvor det hele startede med et enmands smedeværksted. Senere hen udviklede B&W sig til at være en af Danmarks største arbejdspladser og beholdt denne titel i hundrede år frem.

About the company DieselHouse

DieselHouse museet fortæller historien om B&W helt tilbage til 1843, hvor det hele startede med et enmands smedeværksted. Senere hen udviklede B&W sig til at være en af Danmarks største arbejdspladser og beholdt denne titel i hundrede år frem.

Størstedelen af museets udstillinger et bygget op omkring materiale DieselHouse har overtaget fra det gamle B&W Museum, der i sin tid lå Strandgade 4 på Christianshavn.

B&W har siden begyndelsen af det 20.århundrede været blandt verdens største udviklere og producenter af store to-takt- og fire-takt-dieselmotorer tilskibsfremdrift og elektricitetsværker, samt udvikling og produktion af avancerede skibe. Produktionen af skibe og motorer flyttede til lavtløns områder i Østen, men MAN Diesel og Turbo, som er navnet på virksomheden i dag, har formået at bevare udvikling og konstruktion af de store to-takt dieselmotorer i Danmark. Rettighederne til at producere motorerne sælges til fabrikker over hele verden.

Half day from
Full day from
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet