Meeting space with catering in Oslo at Norsk Maritimt Museum
Host a meeting with daylight at Norsk Maritimt Museum in Oslo
Meeting space with flip chart in Oslo at Norsk Maritimt Museum
Host a meeting with speakers at Norsk Maritimt Museum in Oslo

Røylen - spennende møtelokale med nydelig utsikt

Event venues
Workshop spaces
Course venues
Seminar venues

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering1 option

SeminarmatNOK250/person

Kaffe/te og frukt. Varm lunsj*, mineralvann.

*Kontakt oss for sesongens varme lunsjer

Entertainment1 option

Omvisning i museets utsillingerNOK1,500 for the meeting

Norsk Maritimt Museum viser gjennom utstillinger, filmer og publikasjoner viktige trekk ved norsk og internasjonal sjøfart gjennom tidene.

Features

Air conditioning

Coffee

Daylight

Disability access

Flip chart

Parking

Projector

Screen

Speakers

WiFi

Whiteboard

Bring your own

Beverages

Food

På Røylen er det god kapasitet til å avholde seminarer og her får dere den beste utsikten. Minimum antall deltakere 20 personer.

Find your way

Norsk Maritimt Museum ligger ytterst på Bygdøy (Bygdøynesveien 37). Ta buss 30 til stoppested BYGDØYNES ved Kon-Tiki. I sommerhalvåret (fra 17. mars til 15. oktober) går rutebåt 91 fra Rådhusplassen til Bygdøynes.

View directions

Your Host, Linda

Våre lokaler har perfekt beliggenhet ved sjøen og danner en unik, maritim ramme for møte og event.

About the company Norsk Maritimt Museum

Norsk Maritimt Museum er et landsdekkende museum med ansvar for å samle, forske og formidle maritim kulturarv. Museet er rik på opplevelser og aktiviteter med innendørs og utendørs utstillinger i et unikt maritimt miljø. Da Norsk Maritimt Museum første byggetrinn stod ferdig i 1958, representerte bygningen et nytt, frisk pust i norsk arkitektur. Gjennom fem bygningstrinn ble det et markant og viktig byggverk. Håndslått tegl, kobber og oljet furu var materialer som arkitektene ”gjenoppdaget” etter en lang periode da arkitekturen var dominert av bygninger i betong, stål og glass. Skråstilte veggfelt, spennende vinduskarnapper og murte terrasser myket opp bygningen og bandt den til bakken.

Med sin perfekte beliggenhet har Norsk Maritimt Museum fantastiske muligheter for utleie og aktiviteter. Vi har lokaliteter både innendørs og utendørs som gir ditt selskap, arrangement eller møte den helt spesielle maritime rammen. Ikke minst gir vår museumsflåte mulighet for unike opplevelser til sjøs, eksempelvis med roing og seiling. Vi er opptatt av kvalitet på det vi leverer og skreddersyr også ulike opplegg for alle typer grupper. Hos oss er det enkelt å kombinere faglige møter med kulturelle innslag i museet, og holder gjerne en omvisning ved lunsjtider eller serverer aperitiff utstillingene etter museets åpningstid.

Half day from
Full day from
Choose a date...
Sorry, but we’re not able to accept online bookings in this country quite yet (but we’re working hard to change that). In the meantime, feel free to contact us so we can assist you with this booking.

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet