Meeting space with catering in København SV at Plimsoll
Host a meeting with flip chart at Plimsoll in København SV
Meeting space with food in København SV at Plimsoll
Host a meeting with beverages at Plimsoll in København SV

M/F Skansehage - hold dit møde på vandet

Creative spaces
Event venues
Photo shoot locations
Filming locations
Meeting rooms
Unique spaces
Workshop spaces
Party venues
Team building locations

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering9 options

Hjemmebagte økologiske morgenboller med ost, marmelade og to slags juiceDKK95/person

Det er rart at begynde mødet med lidt mad. Vi dækker et hyggeligt bord med Michaels økologiske boller og tilbehør. Er der særlige ønsker finder vi også ud af det.

(9:00–11:00)

8 more options

Beverages1 option

Kolde drikke i løbet af dagenDKK45/person

Vi sørger for et udvalg at forskellige sodavand. Ønsker du noget særligt, finder vi ud af det.

Features

Coffee

Daylight

Flip chart

Parking

Projector

Screen

Speakers

Whiteboard

WiFi

Air conditioning

Disability access

Bring your own

Beverages

Food

Færgen hedder Skansehage og sejlede indtil 2013 som bilfærge mellem Hundested og Rørvig. Nu ligger den i Sluseholmen og her er vi tæt på byen, himlen og vandet. På Skansehage er der smukt og masser oplevelse for øjet og sindet. Her er højt til himlen, luften er frisk og man bliver inspireret og opladt. Indretningen er personlig, finurlig og med alle bekvemmeligheder. Skansehage er vores bolig, men vi vil gerne dele oplevelsen med dig. Du kan holde dit møde, din reception eller din workshop på den gamle bilfærge. Vi er tæt på byen, himlen og vandet. Til et klassisk sidde-ned-ved-bord møde anbefaler vi max 12-15 personer. Hvis det er et møde, hvor man ikke kun skal sidde ned, kan man sagtens være flere. Til reception eller lignende har vi plads til op mod 60-80 stående gæster.

Find your way

Parkering er gratis og der er masser af pladser i dagtimerne.

I bil fra Jylland og Fyn: Kør mod København C og drej til venstre af Sluseholmen i lysskrydset med Scandic Hotel på din højre side. Kør ligeud forbi Irma (supermarked) og drej til venstre ved broen ved Dexter Gordons Vej. Vores båd er på højre side, lige overfor nummer 59.

Fra lufthavnen: En taxa koster ca. 140 kr.

Fra Hovedbanegården Tag bus 34 fra indgangen ud mod Tivoli i retning Bella Center eller gå til udgangen ved Istedgade og tag bus 14 i retning Ny Ellebjerg. Stå af ved Thad Jones Vej og gå 2 min.

View directions

Reviews

2 years ago

2 years ago

Alt var som det skulle være - super hyggeligt med hjemmelavede morgenboller, inspirerende omgivelser og god plads. På en solskinsdag er det det ultimative mødested.

2 years ago

last year

Fantastisk møderum med en atmosfære som du ikke kommer i nærheden af på hotel eller andre traditionelle mødelokationer.

last year

Your Host, Karen

Skansehage er vores bolig, men færgen fungerer perfekt som et flydende og interessant mødested. Og den oplevelse vil vi gerne dele oplevelsen med dig. Du kan holde dit møde, din reception eller din workshop på den gamle bilfærge. Vi er tæt på byen, himlen og vandet.

About the company Plimsoll

På Skansehage er der smukt, skævt og finurligt med masser oplevelse for øje og sind. Her er højt til himlen, luften er frisk og man bliver inspireret og opladt. Du kan leje skibet til møde eller workshop. Vi sørger gerne for din forplejning, men du kan også selv medbringe mad og drikke. Men snak med os, og så finder vi ud af det. Skibet er ikke velegnet til små børn og gangbesværede. Det er til daglig bolig for to personer + en hund - det sidste mest henvendt til allergikerne. Færgen har et stort rum på dæk, med stort veludstyret køkken, mødebord til 10-12 personer og to store udendørs terrasser. Den kan snildt rumme 60-80 stående gæster til reception eller lignende. Færgen har egen badestige til det friske havnevand. Vi har skærm, lydanlæg, whiteboard og wifi.

Half day from
Full day from
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet

Lightning fast response!

This Host usually answers within 30 minutes.