Where do you want to meet?
Meeting room with catering in København SV at M/F Skansehage
Host a meeting with afrydning efter morgenmad og evt anretning og afrydning af frokost at M/F Skansehage in København SV
Meeting room with skansehages hjemmelavede økolunch in København SV at M/F Skansehage
Host a meeting with marrokansk frokost buffet at M/F Skansehage in København SV
DKK900/hour

M/F Skansehage

M/F Skansehage

·
Dexter Gordons Vej 32 · 2450 København SV
·

Max. 12 persons

Min. 3 hours

85 m²

Daylight

Parking

Projector

Screen

Speakers

Whiteboard

WiFi

Air conditioning

Disability access

Flip chart

Free coffee

Bring your own

Beverages

Catering

We offer

Catering

7 products

Beverages

1 product

Description

Færgen hedder Skansehage og sejlede indtil 2013 som bilfærge mellem Hundested og Rørvig. Nu ligger den i Sluseholmen og her er vi tæt på byen, himlen og vandet. På Skansehage er der smukt og masser oplevelse for øjet og sindet. Her er højt til himlen, luften er frisk og man bliver inspireret og opladt. Indretningen er personlig, finurlig og med alle bekvemmeligheder.

Reviews

2 months ago:

2 months ago:

Alt var som det skulle være - super hyggeligt med hjemmelavede morgenboller, inspirerende omgivelser og god plads. På en solskinsdag er det det ultimative mødested.

5 months ago:

Find your way

I bil fra Jylland og Fyn:
Kør mod København C og drej til venstre af Sluseholmen i lysskrydset med First Hotel på din højre side. Kør ligeud forbi Irma (supermarked) og drej til venstre ved broen ved Dexter Gordons Vej. Vores båd er på højre side, overfor nummer 59.

Fra lufthavnen:
En taxa koster ca. 140 kr.

Fra Hovedbanegården
Tag bus 34 fra indgangen ud mod Tivoli i retning Bella Center eller gå til udgangen ved Istedgade og tag bus 14 i retning Ny Ellebjerg. Stå af ved Thad Jones Vej og gå 2 min.

View directions

About the company

M/F Skansehage

På Skansehage er der smukt, skævt og finurligt med masser oplevelse for øje og sind. Her er højt til himlen, luften er frisk og man bliver inspireret og opladt. Du kan leje skibet til møde eller workshop. Vi lejer som udgangspunkt ikke ud til dansefester eller sene aftenarrangementer.
Vi sørger gerne for din forplejning, men du kan også selv sørge for mad og drikke. Men snak med os, og så finder vi ud af det. Skibet er ikke velegnet til børn og gangbesværede. Det er til daglig bolig for to personer + en hund - det sidste mest henvendt til allergikerne. Færgen har et stort rum på dæk, med stort veludstyret køkken, mødebord til 10-12 personer og to store udendørs terasser. Den kan snildt rumme 60 stående gæster. Den har egen badestige til det friske havnevand. Vi har AV-udstyr og wifi.

Your host

Karen

Skansehage er vores bolig, men vi vil gerne dele oplevelsen med dig. Du kan holde dit møde, din reception eller din workshop på den gamle bilfærge. Vi er tæt på byen, himlen og vandet.

Choose
Choose
Choose
  • No payment until the meeting is held.
  • Communicate directly with the host
  • Free 24 hr cancellation

Cancellation policy:

Do you have questions about the room?