Meeting space with catering in Lystrup at OFFICELAB A/S

Skoven: Få et grønt boost til jeres møde

Boardrooms
Meeting rooms

Maximum capacity

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering6 options

Frokost i Café KirstinelundDKK59/person

(11:30–13:30)

5 more options

Beverages2 options

Kaffe ad libitumDKK15/person

Kande kaffe ad libitum under hele mødet.

1 more option

Features

Disability access

Parking

Projector

Whiteboard

WiFi

Air conditioning

Coffee

Daylight

Flip chart

Screen

Speakers

Bring your own

Beverages

Food

Skoven er indrettet med designerstole, kraftigt plankebord, kastanjeskov som baggrund på væggen og et grønt tæppe af imiteret græs på gulvet. Lokalet er godt til det mindre forretningsmøde med plads til præsentationer.

Find your way

Officelab Kirstinelund finder du i en skøn oase i Lystrup. Under kastanjetræerne er der gratis parkering. Officelab Kirstinelund er kun 2 minutters kørsel fra Djurslandsmotorvejens afkørsel 15, 20 minutter fra Aarhus C og 30 minutter fra Aarhus Lufthavn.

View directions

Reviews

last year

Your Host, Christoffer

Christoffers fornemste opgave er, at få alle møder til at forløbe som en leg. Han er mesteren til at få omgivelser og forplejning og jeres ønsker til at gå op i den berømte enhed.

About the company OFFICELAB A/S

Officelab er et virksomhedsfællesskab og konferencecenter, der knytter mennesker sammen og driver virksomheder fremad. Hos os kan du leje lokaler og kontorpladser og holde møder og konferencer, der passer til netop dine behov. Du bliver samtidig en del af et socialt og professionelt netværk, som du kan bruge, når det giver mening for dig. Vi tager os af alt det praktiske, og du kan booke og holde styr på dine aftaler online. Kort sagt, vi gør det lettere for dig at drive virksomhed.

Vores lokaler egner sig til mange formål - brug de naturinspirerede mødelokaler, kvistlokalerne med bløde lænestole, den intime café eller den store lyse konferencesal.

I pauserne kan du drikke en kop the eller kaffe i vores lounge og få frisk ilt til hjernen på tagterrassen med udsigt over Aarhus. Du kan også gå en tur i vores gamle, grønne haver eller tage en længere tur rundt om den nærliggende Engsø.

Half day from
Full day from
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet