Meeting space with catering in Aarhus C at Vanebrudspalæet
Host a meeting with food at Vanebrudspalæet in Aarhus C
Meeting space with beverages in Aarhus C at Vanebrudspalæet
Host a meeting with parking at Vanebrudspalæet in Aarhus C

Enter a unique world

Creative spaces
Meeting rooms
Unique spaces
Workshop spaces

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering5 options

Lille morgenmadDKK50/person

Friskbagte, koldhævede boller med oste, pålæg, nutella, marmelade og smør. (afhentes selv 400 meter fra lokalet ELLER af butler, hvis denne er bestilt)

4 more options

Entertainment1 option

ButlerserviceDKK180/hour

Butler Dam er en unik oplevelse og en praktisk hjælp. Han køber ind som I ønsker, modtager og anretter bestilt mad udefra, laver laboratoriekaffe og serverer den ærbødigt og/eller festligt for gæsterne. Kommer ind til jer gennem Narniaskabet, når I ringer på gong gong'en. Når I er gået rydder han alt op efter jer. Husk selv at booke en time ekstra til før og en time ekstra til efter.

Features

Air conditioning

Coffee

Daylight

Flip chart

Parking

Screen

Speakers

WiFi

Disability access

Projector

Whiteboard

Bring your own

Beverages

Food

Lej et ligs udtjente kontorlokaler er ombygget til 'En videnskabsmands hjem i 1892' - i vores lokaler får du en anderledes oplevelse blandt andet i vores herreværelse, laboratorium, omvendt sal og Stillehave. Et mageløst mødelokale til strategi, udvikling og vanebrydende tanker.

Find your way

Ligger i Aarhus C på vejen der går fra motorvej Syd til centrum - lige efter indre ringgade og kort før Godsbanen. Der er 11 gratis parkeringspladser på stedet og betalingsparkering til resten på Godsbanearealet.

View directions

Reviews

last year

7 months ago

Sjovt

Your Host, Butlerinde

GIVISME udfører generøse, vanebrydende eksperimenter i 'at give uden at forvente noget igen'. Vi står bl.a. bag Selskab for Varm Velkomst som modtog den landsdækkende Fællesskabsprisen i 2017. Vanebrudspalæet udlejes til medfinansiering af foreningens aktiviteter.

About the company Vanebrudspalæet

Vanebryderne Thomas 'VovemoD' Lütken og Jonas 'Pindhund' Hallberg byggede i 2012 nogle af Danmarks allermest vanebrydende mødelokaler til egne vanebrudskurser og -møder. Det blev en kæmpesucces, og nu er de også åbne for en unik oplevelse i forbindelse med andres møder. Lokalerne ligger ideelt placeret på Søren Frichs vej, et stenkast fra midtbyen, med let adgang til motorvejstilkørslerne samt med gratis parkering lige ved bygningen.

Half day from
Full day from
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet