Meeting space with catering in Aarhus N at Integrationsnet
Host a meeting with disability access at Integrationsnet in Aarhus N
Meeting space with screen in Aarhus N at Integrationsnet
Host a meeting with whiteboard at Integrationsnet in Aarhus N

Fleksibelt mødelokale til det større møde

Networking event venues
Seminar venues
Course venues
Workshop spaces

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering16 options

MogenmadDKK60/person

Kaffe, te og isvand, friskbagt brød, smør, ost, marmelade samt frisk frugt

(8:00–11:00)

15 more options

Beverages7 options

JuiceDKK10/person

6 more options

Features

Air conditioning

Daylight

Disability access

Parking

Projector

Screen

Speakers

Whiteboard

WiFi

Coffee

Flip chart

Bring your own

Beverages

Food

Lokalet kan primært bookes på følgende tidspunkter:
Mandage – fredage: kl. 8:00 – 16:00
Stort og fleksibelt mødelokale med mulighed for forskellige bordopstillinger. Normalt er lokalet indrettet med gruppeopstilling, men der er også mulighed for langbord- eller biografopstilling. Bare sig til ved bestilling, hvad I foretrækker. Klaver og scene kan lånes efter aftale. Der er standard AV-udstyr, som består af projektor/skærm, whiteboard, blokke og kuglepenne. Du må ikke selv medbringe mad og drikkevarer. Forplejning købes fra vores socialøkonomiske køkken, som er en del af Fair Mad, hvor vi leverer mad lavet af friske råvarer og alt lavet fra bunden. Da køkken personalet repræsenter flere forskellige kulturer, vil maden kunne have islæt deraf.

Find your way

Integrationsnet ligger i Aarhus N tæt ved motorvejen og vi har masser af gratis parkeringspladser. Letbane L2, bus 1A og 6A stopper 100 m fra hoveddøren.

View directions

Reviews

10 months ago

Virkelig god frokost og forplejning. Lokalet er lyst og stort, dog en smule lave stole og borde - men det inviterer til stående team-øvelser og workshops i løbet af forsamlingen.

Your Host, Marie

Jeg er kursuskoordinator hos Integrationsnet og sørger for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig fuldstændigt om dit møde/arrangement. Jeg glæder mig til at hjælpe. Har du brug for at se vores lokaler, inden du træffer din beslutning viser jeg meget gerne rundt og fortæller om husets muligheder.

About the company Integrationsnet

Integrationsnet er en del af Dansk Flygtningehjælp og vi tilbyder skræddersyede og effektive integrationsløsninger til kommunerne. Målet er at integrere flygtninge og indvandrere bedst muligt i det danske samfund. Vi arbejder med aktiviteter over hele landet, dels på beskæftigelsesområdet dels på børn- og familieområdet. Derudover afholder vi kurser og efteruddannelse, etablerer socialøkonomiske virksomheder og driver bofællesskaber for uledsagede mindreårige flygtninge.
Vores socialøkonomiske køkken er en del af Fair Mad, hvor vi leverer mad lavet af friske råvarer og alt lavet fra bunden. Da køkkenpersonalet repræsenter flere forskellige kulturer, vil maden kunne have islæt deraf. Vi konkurrerer på almindelige markedsvilkår, flytter borgerne tættere på arbejdsmarkedet og er økonomisk selvstændige og bæredygtige.

Half day from
Full day from
DKK2,800DKK2,520
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet

Lightning fast response!

This Host usually answers within 1 hour.