Meeting space with catering in København K at Sukkerhallen
Host a meeting with parking at Sukkerhallen in København K
Meeting space with screen in København K at Sukkerhallen
Host a meeting with disability access at Sukkerhallen in København K

SUKKERHALLEN - Rustik og historisk hal med udsigt til Københavns Havn

Networking event venues
Product showcase venues
Press conference venues
Seminar venues
Team building locations
Course venues
Party venues
Workshop spaces
Unique spaces
Wedding reception venues
Performance spaces
Meeting rooms
Gallery spaces
Filming locations
Photo shoot locations
Event venues
Conference venues
Creative spaces

Maximum capacity

Square meters

Carbon footprint

Cancellation

We offer

You can add these add-ons now to see the total price or add them later

How many people will be attending your meeting?

Catering4 options

HeldagsforplejningDKK450/person

HELDAGSMØDEFORPLEJNING

Ankomst
Rugbrød, franskbrød, wienerbrød, marmelade, min 2 slags oste, smør.
Skyr m granola og friske bær
Juice, vand, kaffe og te

Formiddagspause 

Frisk frugt og kiks
Kaffe, te, lemonade og vand

Frokost
Buffet i tilstødende kantine
Isvand eller mælk

Eftermiddag

Dagens kage, andet sødt, salt og sundt
Kaffe, te, lemonade og isvand

Vi sammensætter gerne en særlig forplejningsplan til jer. Vi samarbejder med flere anerkendte madleverandører, hvor der fx kan arrangeres en anden frokost

3 more options

Meeting facilitation1 option

OrganisationsudviklingDKK3,500/hour

Bedre sociale verdner med Venlighed, Villighed og Virkekraft
Når vi hjælper dig og din organisation, er det altid med blikket rettet mod den samme ledestjerne. Vores hjerte banker for visionen om at skabe en bedre social verden. Sammen med dig lægger vi vores kraft og bestræbelse i at virkeliggøre et organisatorisk liv, der knytter vækst sammen med en større socialt ansvar for hinanden. Det er med dette blik, vi forsøger at løfte potentialet for stærkere ledelse, bedre implementering og øget opgaveløsning. Derfor kan I også altid forvente at:
 
Vi løser opgaven bedst ved at være villige og venlige partnere for jer, der hyrer os.
Vi tager udgangspunkt i den enkelte organisations muligheder og udfordringer og holder fokus på virkekraften i den aktuelle indsats, så vi kan ændre kurs for at nå de aftalte mål.

Faglighed & Feedbackloop
Vi er faglige specialister inden for ledelsesudvikling, forandringer, narrativ & systemisk psykologi og strategi-implementering. Vores tilgang til arbejdet blander den nyeste forskningsbaseret viden med egenudviklede metoder og modeller. Vi styrer ikke efter, hvad der lige er moderne, men i stedet efter virkning af tiltaget som det vigtigste kvalitetskriterie. Med dette sigte bliver feedback & evalueringer en vigtig del læringsprocessen mod det nye og næste.
 
Forvent noget særligt
Det skal aldrig blive kedeligt at arbejde med udvikling, og det står vi meget gerne på mål for. Som de første i Danmark udviklede vi f.eks. Simulatorhallens metodeapparat. Gennem simuleringer kan vi teste og træne ledere og organisationer til fremtiden. For hvis man virkelig vil skabe ændringer, skal man først have en reel fysisk erfaring. Derefter kan deltagerne anvende de nye færdigheder direkte – uden problemer med at oversætte ”kursus” til hverdag.
 
Ud over simuleringer, arbejder vi også med musik, kreativ facilitering og andre nyskabende metoder, der styrker afsættet for ambitionen.

Entertainment1 option

TeambuildingDKK5,000/hour

I samarbejde med VILLAVENIREs konsulenter tilbyder vi en bred vifte af inspiration, øvelser og musikalske oplevelser. Det kan være, I ønsker en paneldiskussion, så har vi en interviewer. Det kan være, I gerne vil rystes bedre sammen, så har vi musikalske teambuildere. Det kan være, I gerne vil dokumentere dagens indsats, så har vi fotograf o.s.v.

Features

Coffee

Daylight

Disability access

Flip chart

Parking

Projector

Screen

Speakers

Whiteboard

WiFi

Air conditioning

Bring your own

Beverages

Food

Sukkerhallen har formidable akustik og et utal af indretningsmuligheder.
Et intimt og personligt rum med plads til stor udfoldelse.

I den hesteskoformede hal fortæller de bærende søjlers slid og skrammer deres egen historie om fortidens arbejdsliv. De flytbare møbler gør samtidig hallen til en hypermoderne arbejdsplads, som kan indrettes på rigtig mange måder. I dag gjort klar til et strategisk seminar med stolerækker, i morgen til teammøder med arbejdsstationer og i overmorgen til noget helt tredje. Hallen kan forvandle sig, sådan at alle ting i rummet understøtter jeres formål – som en scene skabt til jeres begivenhed.
Der er også mulighed for at få forplejning, hvis I ønsker det.

Sukkerhallen er et gammelt sukkerraffinaderi og senere lagerhal for den danske sukkerfabrik. Efter en voldsom brand, blev de karakteristiske røde bygninger bygget i 1912 - i samme stil som de københavnske pakhuse.
Stedet var ideelt for sukkerfabrikken på grund af den tætte placering på kanalen. Placeringen muliggjorde en nem af- og pålæsning af råsukker til skibene, der sejlede til hele verden. En del af bygningen blev på dramatisk vis ramt af vildfarne engelske bomber under anden verdenskrig, men blev stadig brugt til raffinaderi indtil 1964, og herefter til opbevaring af selve sukkeret. Da vi i Villa Venire overtog stedet, fandt håndværkene stadig sukker i alle krogene og væggene…

Find your way

Sukkerhallens placering er helt unik, med overvældende herlighedsværdier lige udenfor. I al slags vejr og på alle årstider er hallen koblet på byens puls til lands og til vands, fordi hallen ligger helt ud til kajen. Islands Brygge, Københavns Volde, Christiania og Christianshavn, Langebro og den smukke Cirkelbro er oplagte udflugtsmål – eller bare det sted, hvor man har en walk and talk.
Langebrogade 1. Opgang B2
1411 København K.
Nærmeste Metro: Christianshavn metro (400 m) Gæsteparkering muligt.

View directions

Reviews

10 months ago

Lækre lokaler, der har et godt design, der både er lækre og pæne i sig selv, og som også let kan tilrettes formålet. Ligger super godt og giver rigtig god fleksibilitet.

2 months ago

Vidunderligt lokale med højt til loftet, rummelighed, lys og udsigt til vandet. Smuk adgang og velbeliggende.

Your Host, Sukkerhallen

Jeg hedder Maria og er kursus- og eventmanager i Villa Venire, der har til huse i Sukkerhallen. Ønsker du den unikke og historiske atmosfære, som vores lokaler tilbyder, så er vi det rette sted for jeres næste arrangement. Vi er centralt beliggende i hjertet af København, men gode parkeringsmuligheder og tæt på offentlig transport.
Skriv endelig til mig, hvis du skulle have spørgsmål.

About the company Sukkerhallen

Sukkerhallen er et gammelt sukkerraffinaderi og senere lagerhal for den danske sukkerfabrik. Efter en voldsom brand blev de karakteristiske røde bygninger bygget i 1912 – i samme stil som de københavnske pakhuse.
Stedet var ideelt for sukkerfabrikken på grund af den tætte placering på kanalen. Placeringen muliggjorde en nem af- og pålæsning af råsukker til skibene, der sejlede til hele verden. En del af bygningen blev på dramatisk vis ramt af vildfarne engelske bomber under anden verdenskrig, men blev stadig brugt til raffinaderi indtil 1964, og herefter til opbevaring af selve sukkeret. Da vi i VillaVenire overtog stedet, fandt håndværkene stadig sukker i alle krogene og væggene…

VillaVenire er et konsulenthus der arbejder for at skabe bedre sociale verdner og derfor facilitere medarbejderudvikling, organisationsudvikling, lederuddannelser og teambuilding. Vi bor i de gamle sukkerhaller, som vi lejer ud til folk der ønsker unikke og historiske lokaler, at holde deres firmaarrangement i.

Half day from
Full day from
Choose a date...

You can also contact the Host. Don't worry, you won't be charged yet

Lightning fast response!

This Host usually answers within 1 hour.