20 perfekte steder til strategi-mødet

Når du skal holde strategi-møde er det en god ide at finde et anderledes og inspirerende sted, der hjælper de lyse ideer på vej.

Arbejdet med strategier handler nemlig om at vælge, hvordan I vil nå frem til jeres mål og visioner - og adskille jer fra konkurrenterne.

Du skal derfor afgøre, om I skal bruge tiden på at planlægge mere af det, I allerede gør, eller om I ønsker et møde, der I sprænger rammerne og prøver at finde nye veje og løsninger. Det sidste må klart være at foretrække.

Det stiller også krav til det lokale, I skal holde strategimøde i. Her er det ikke nok med et inspirerende mødelokale.

Typisk vil I have brug for at kunne samles om bordet og diskutere i plenum. Men samtidig er det en god ide at kunne lave break out-sessions og dele sig op i mindre arbejdsgrupper. Og så skader det jo heller ikke, hvis omgivelserne uden for lokalet inviterer til at kunne gå en tur og supplere snakken med frisk luft.

Her er vores bud på 20 steder, der er perfekt egnede til dit strategimøde.

Vh
Gaest-teamet

  • Book by the hour

  • Easy cancellation

  • Quick and easy

Satisfied customers

Your data is secure

A list by Team

Be inspired!

Sign up to the Gaest Guide Newsletter and get our best tips and valuable resources to improve your meetings.

By signing up for this newsletter, you accept that Gaest.com will send you a newsletter and other promotions. Your information will not be used for any other purposes and you can unsubscribe at any time by following the unsubscribe links in the e-mails for by contacting us at privacy@gaest.com. Read more about our privacy policy.

See where the spaces are located

Search for spaces throughout the country- why not host your next meeting here?

View all locations