Sådan kommer du flyvende fra start til dit næste møde

Sammen med Nordic Seaplanes er det blevet nemt at komme hurtigt frem og tilbage mellem København og Aarhus, og samtidig booke et fedt mødelokale i inspirerende rammer, så du er klar til at gå i gang, når du lander.

Vi fangede tre forretningsdrivende en tidlig morgen, til en kort snak om hvorfor den korte tur med vandflyveren og nem adgang til mødelokaler hænger så godt sammen.

Hvad er det vigtigste for at et møde bliver godt?

For Jesper Hedegaard, der er administrerende partner ved Interlex advokater, bliver møder bedst, når det arrangeres i god tid, så alle kan møde velforberedte op.

”Et godt møde kan oftest blive bedre af at man har været fælles om at forberede det, sådan det ikke er en klassisk mødeagenda der bliver sendt ud og hvor man bare møder op. Det at man konkret har noget at forholde sig til, altså hvad skal mødet handle om”.

Vi taler videre og spørger, om vandflyveren er en hjælp i en travl hverdag med mange møder. ForSteen Lyck, der ejer firmaet SPECTRAS, er fordelen åbenlys, da vandflyveren giver ham mulighed for at starte dagens første møde i København allerede klokken halv ni. PÅ den måde sparer han tid og hans kunder sparer penge.

Også Tom Cook, som arbejder med coaching, er glad for for den nemme genvej til hovedstaden, der også gør det væsentligt nemmere både at få tid til et godt familieliv og drive forretning i København.

Undgå rutiner og find inspiration i nye omgivelser

Netop fordi de alle tre har en travl hverdag med mange møder skal vi også lige nå at høre, om de har et par gode tips til en inspirerende arbejdsdag. Der er enighed om, at det er vigtigt med afveksling, så man ikke sidder i de samme rutiner dagen lang - husk at udfordre dine daglige rammer og find inspiration i nye omgivelser.

”Mit bedste tip til en inspirerende arbejdsdag er, når jeg er forberedt på, hvad dagen bringer og så egentlig bare har et positivt sind og så sige: ”jamen det skal nok blive en god dag”, så tror jeg på at det bliver en god dag”, slutter Jesper Hedegaard.

Hvor mange møder i både København og Aarhus kan du nå på én dag?

Se hvordan en arbejdsdag også kan se ud, når Anders tager på tur med vandflyveren og holder møder i både København og Aarhus på samme dag.

  • Book by the hour

  • Easy cancellation

  • Quick and easy

Satisfied customers

Your data is secure

Be inspired!

Sign up to the Gaest Guide Newsletter and get our best tips and valuable resources to improve your meetings.

*By signing up for this newsletter, you accept that Gaest.com will send you a newsletter and other promotions. Your information will not be used for any other purposes and you can unsubscribe at any time by following the unsubscribe links in the e-mails or by contacting us at privacy@gaest.com. Read more about our privacy policy.

All Articles