Nu bliver det endnu nemmere at være forretningsrejsende mellem Aarhus og København

Nyt samarbejde gør det muligt at booke et mødelokale sammen med sin vandfly-billet og dermed spare værdifuld tid i løbet af arbejdsdagen.

Umiddelbart har vandflyvere og mødelokaler ikke ret meget til fælles, men det får de, når Nordic Seaplanes og Gaest.com indleder et nyt samarbejde til glæde for de forretningsfolk, der rejser mellem Aarhus og København.

Fra i dag bliver det nemlig muligt at booke et mødelokale sammen med sin vandfly- billet, så forretningsfolk, der rejser mellem Aarhus og København, i én og samme proces kan planlægge en hurtig måde at komme frem og tilbage på og samtidig effektivt booke et mødelokale, der sikrer optimale rammer omkring dagens gøremål.

Få mere ud af tiden omrking dine møder

Topledere bruger ifølge en ny undersøgelse fra Lederne 17 timer om ugen på at sidde i møde, og derfor er det vigtigt, at alt omkring møderne ikke optager unødig tid. Det kan den nye service være med til at sikre, idet de rejsende nu har mulighed for let og enkelt at booke et mødelokale i lige præcis den tid, de har brug for, hvad enten de har behov for et lokale i én time til en jobsamtale, i tre timer til et bestyrelsesmøde eller en hel dag til et kursus.

”Vi ser et moderne arbejdsliv med opgaver og kunderelationer, der går på tværs af landet, og her bakker begge tjenester op omkring en efterspurgt fleksibilitet, der er i f.eks. at bo i Aarhus og være regelmæssigt i København – så det faktisk er muligt at aflevere to børn i institution kl. 7.30, have et morgenmøde i Aarhus kl. 8, to kundemøder i København kl. 10 og 11.30 og så hente sine børn igen kl. 14.30,” forklarer Anders Boelskifte Mogensen, CEO hos Gaest.com, der er Nordens største udbyder af mødelokaler på timebasis.

Video: Hold møde i både København og Aarhus samme dag

Også hos Nordic Seaplanes, der sidste år etablerede en vandflyrute mellem Aarhus og København, som er blevet en del af svaret på især erhvervslivets behov for hurtig transport mellem de to byer, er man glade for samarbejdet.

”For os er det helt afgørende, at vi ikke kun bringer kunderne fra én lufthavn til en anden hurtigst muligt, men også er med til at sørge for, at de har det nemt, når de når
frem til deres destination – hvad enten det handler om mødefaciliteter eller transport videre, og derfor er vi rigtig glade for samarbejdet,”
siger Lasse Rungholm, CEO Nordic Seaplanes.

Se udvalget af mødelokaler i nærheden af vandflyveren på gaest.com/seaplanes og book din flybillet på seaplanes.dk

  • Book by the hour

  • Easy cancellation

  • Quick and easy

Satisfied customers

Your data is secure

Be inspired!

Sign up to the Gaest Guide Newsletter and get our best tips and valuable resources to improve your meetings.

By signing up for this newsletter, you accept that Gaest.com will send you a newsletter and other promotions. Your information will not be used for any other purposes and you can unsubscribe at any time by following the unsubscribe links in the e-mails for by contacting us at privacy@gaest.com. Read more about our privacy policy.

All Articles