Gaest.com vinder Guldæg-prisen

Gaest.com har netop vundet Guldæg-prisen, der gives til Danmarks mest lovende startup. Juryen lagde især vægt på den gode idé, potentiale og team.*

Iværksætterkonkurrencen Guldæg, som er stiftet af Saxo Bank og Microsoft, har siden 2012 givet nye it-virksomheder muligheden for at videreudvikle deres projekter i spændet mellem det danske startupmiljø og et af verdens bedste tech-iværksættermiljøet i Tel Aviv.

Juryen udvalgte Gaest fordi, ”deleøkonomi på mødelokaler er i realiteten en simpel løsning, der dækker et stort og voksende behov. Teamet virker utrolig stærkt, og deres løsning er meget gennemtænkt og skalerbart.”

Gaest.com vandt guld

Der var et enormt stolt team, der her til aften vandt årets Guldæg, der udvælger de mest lovende startups i Danmark.

Som vinder skal Gaest nu afsted til innovationsbyen Tel Aviv for at hente værdifuld viden og nye kontakter.

Hos Gaest ser vi det som udtryk for en kæmpe tillid til, at vi har skabt en solid platform med globalt potentiale. Og med store profiler som Lars Seier Christensen, Morten Wagner og Morten Strunge i juryen, føler vi os endnu engang styrket i, at vi er på rette vej med Gaest.com.

Udover Gaest bestod finalisterne i år af Hufsy og Praice, der tilsammen repræsenterede et både stærkt og bredt felt af Danmarks førende startup-virksomheder.

Med Guldæg 2017 har Gaest.com nu vundet tre priser siden platformen gik i luften i januar 2017.

Guldæg skaber værdi for iværksættere

Guldæg er en iværksætterkonkurrencen, der ønsker at skabe værdi for iværksætterne, og arbejder ud fra den overbevisning, at det rette netværk og rådgivning fra etablerede erhvervsfolk er vigtigere end penge.

Juryen til iværksætterkonkurrencen består af en god blanding af succesfulde personer fra erhvervslivet, der har beskæftiget sig med iværksætteri i en årrække.

De fem jurymedlemmer er:

Lars Seier Christensen (Co-founder, Saxo Bank),
Morten Wagner (CEO og founder, Freeway)
Morten Strunge (COO at StoryTell SE, Founder of Mofibo & Plenti)
Anette Nørgaard (Developer Evangelist, Microsoft)
Sussi Bianco (CEO, SussiBianco)

Læs mere om Guldæg-prisen

  • Book by the hour

  • Easy cancellation

  • Quick and easy

Satisfied customers

Your data is secure

Be inspired!

Sign up to the Gaest Guide Newsletter and get our best tips and valuable resources to improve your meetings.

By signing up for this newsletter, you accept that Gaest.com will send you a newsletter and other promotions. Your information will not be used for any other purposes and you can unsubscribe at any time by following the unsubscribe links in the e-mails for by contacting us at privacy@gaest.com. Read more about our privacy policy.

All Articles