Mødelokalernes Airbnb lander nu i Norge

Det skal være nemt og fleksibelt at finde og booke et mødelokale. Så enkelt er konceptet bag den danske online platform Gaest.com, der nu åbner i Norge.

Gaest.com har på rekordtid indtaget pladsen som Danmarks største udlejningsplatform for mødelokaler og inspirerende steder at holde møde. Gaest.com åbner nu også i Norge i samarbejde med Hjellnes Consult.

“Vi glæder os til at udforske de mange muligheder vi ser i det norske marked og videreføre den succes vi har oplevet i Danmark”, siger Anders Mogensen, direktør i Gaest.com, der er glad for det nye samarbejde med Hjellnes Consult.

Det nye samarbejde er en del af en større vækststrategi. Kun et halvt år efter lanceringen i Danmark står det klart, at potentialet for en deleøkonomisk tilgang til hele mødebranchen er stort.

Læs nyheden på Norsk: Møtelokalenes Airbnb lanseres nå i Norge

“Tiden er inde til nye forretningsmodeller, der gør det nemt for virksomheder at udnytte resurserne bedre. Derfor er det også oplagt, at tjene ekstra penge på at udleje dit ledige mødelokale”, pointerer Roar Smelhus, Markedsdirektør i Hjellnes Consult.

I begge virksomheder ser de en spændende udvikling, hvor vi i langt højere grad søger fleksibilitet og plads til kreativitet end tidligere.

“Vi stiftede Gaest.com for at gøre det nemt for alle at holde møder i inspirerende omgivelser”, siger Anders Mogensen og fortsætter: “Vores ambition er derfor at give overblik og skabe adgang til et stort og varieret udbud af mødelokaler.”

Læs også: Digitaliseringen ændrer måden vi mødes

  • Book by the hour

  • Easy cancellation

  • Quick and easy

Satisfied customers

Your data is secure

Be inspired!

Sign up to the Gaest Guide Newsletter and get our best tips and valuable resources to improve your meetings.

By signing up for this newsletter, you accept that Gaest.com will send you a newsletter and other promotions. Your information will not be used for any other purposes and you can unsubscribe at any time by following the unsubscribe links in the e-mails for by contacting us at privacy@gaest.com. Read more about our privacy policy.

All Articles