Deleøkonomi: Gaest.com og Tryg i nyt samarbejde

Gaest.com er mødebranchens svar på Airbnb, og tilbyder i dag Danmarks største udvalg af inspirerende mødesteder. Men når mødet foregår i det fine gamle vandtårn i Middelfart, under jorden i en bunker ved vestkysten eller i tårnet på Knippelsbro med 360 graders udsigt over Københavns havn, skal det være trygt for både booker og vært. Dette sikres nu igennem et nyt samarbejde mellem Gaest.com og Tryg Forsikring.

Hold møde i tårnet på Knippelsebro

Deleøkonomien spreder sig til flere og flere områder og ændrer spillereglerne i mange brancher. På Gaest.com kan du leje mødelokaler helt ned på timebasis, og derfor er der behov for fleksible forsikringer. Det leverer Tryg fremover, og dermed tager forsikringskoncernen endnu et skridt ind i deleøkonomiens verden.

Hold møde i bunker

Hos Gaest.com ser direktør Anders Mogensen frem til samarbejdet: "Vi ønsker at skabe trygge rammer omkring ethvert møde, der bookes på Gaest.com, uanset om disse foregår på et professionelt mødested eller hos en virksomhed, der lejer et mødelokale ud. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu kan rulle en god og fleksibel løsning ud sammen med Tryg."

Hold møde i et gammelt vandtårn

Aftalen betyder, at alle mødelokaler, der bookes via Gaest.com, fremover automatisk vil have en Tryg-forsikring tilkoblet der gælder både tingskade og personskade.

"I Tryg er vi rigtig glade for partnerskabet med Gaest. Vi mener Gaest platformen er en ny og spændende måde at tænke mødeudlejning på. Som forsikringsselskab vil vi gerne gå nye veje. Det gør vi bl.a. ved at levere tryghed til brugerne gennem nye typer forsikringsløsninger til deletjenester som eksempelvis Gaest.com," siger Michael Juhler-Nøttrup, Innovationschef, Tryg A/S.

PS. Børsen skriver også om Trygs fokus på at tilbyde forsikringer til deleøkonomiske tjenester heriblandt Gaest.com her.

  • Book by the hour

  • Easy cancellation

  • Quick and easy

Satisfied customers

Your data is secure

Be inspired!

Sign up to the Gaest Guide Newsletter and get our best tips and valuable resources to improve your meetings.

*By signing up for this newsletter, you accept that Gaest.com will send you a newsletter and other promotions. Your information will not be used for any other purposes and you can unsubscribe at any time by following the unsubscribe links in the e-mails or by contacting us at privacy@gaest.com. Read more about our privacy policy.

All Articles