Mødebranchens fremtid er digital

Her samles over 2000 af de bedste fagfolk for at få og give inspiration, idéer og viden om, hvilke trends og tendenser der rører sig i mødebranchen.

Jeg tillader mig at mene, at vi repræsenterer en af de vigtigste trends hos Gaest.com. Nemlig den digitale transformation af mødebranchen og en accelererende udvikling mod en meget mere fleksibel måde at arbejde og holde møder på.

Ideen er lige så simpel som løsningen: Det skal være nemt at booke både traditionelle og anderledes mødelokaler helt ned til en enkelt times varighed.

Vi er inde i en spændende udvikling, hvor virksomheder bliver mere kreative i deres møde at skabe kontorer og arbejdspladser på. Og hvor medarbejderne ser det som en naturlig del af deres arbejdsdag, at udfolde sig kreativt ved at komme ud af huset og tilpasse arbejdsrammerne til deres opgave.

Jeg glæder mig især til to ting på årets messe:

  1. At præsentere Danmarks (nu) største online markedsplads for mødelokaler. Vi har på rekordtid samlet snart 500 både inspirerende og mere klassiske steder til møder, workshop og konferencer. Slut med mødepakker og lange mailkorrespondancer - book, når du vil i de timer, du har brug for.

  2. At fortælle om vores virksomhedsløsning Gaest for Business, som vi snart løfter sløret for. Her kombinerer vi vores fleksible bookingflow med et imponerende dashboard, der blandt andet giver virksomheder detaljeret overblik over mødeaktiviter og nem administration af udgifter.

Branchen er allerede på vej med ind i denne digitale transformation. Vi samarbejder allerede med mange af de store og erfarne aktører i mødebranchen. Tag fx Radisson Blu, Arp-Hansen, First Hotels, Best Western, Fængslet Horsens, Sinatur Hotels, DGI-byen og Hotel LEGOLAND. Bare for at nævne et par stykker. Til sammen bidrager de med utrolig mange flotte og lækre rammer, som alle kan bookes gennem Gaest.com.

Og jer ser frem til at tale med alle jer både store og små aktører på årets Møde og Eventmesse, og høre mere om dit syn på fremtidens måde at holde møder på.

Håber vi ses på Møde & Eventmessen på stand 115!

  • Book by the hour

  • Easy cancellation

  • Quick and easy

Satisfied customers

Your data is secure

Be inspired!

Sign up to the Gaest Guide Newsletter and get our best tips and valuable resources to improve your meetings.

*By signing up for this newsletter, you accept that Gaest.com will send you a newsletter and other promotions. Your information will not be used for any other purposes and you can unsubscribe at any time by following the unsubscribe links in the e-mails or by contacting us at privacy@gaest.com. Read more about our privacy policy.

All Articles