Radisson og Gaest.com i nyt strategisk samarbejde

Radisson Blu og Park Inn By Radisson Blu er en stor og meget erfaren aktør, når det kommer til facilitering af møder, konferencer og andre arrangementer. Og de tilbyder nogle rigtig gode og lækre rammer, som vi er superglade for, at vores kunder nu kan booke hos os.

Vi tror på en fremtid hvor on-demand og fleksible bookingmuligheder på timebasis bliver stort, og aftalen er et tegn på, at Radisson vil være med helt i front.

Tanken bag Gaest.com er - som du måske allerede ved - at gøre det så nemt som muligt at booke et mødelokale – hvor du vil, og når du vil. Og du betaler selvfølgelig kun for de timer, du skal bruge lokalet. Der findes rigtig mange fantastiske mødelokaler, men indtil nu har det været svært at få overblik og finde dem, fordi de ikke blev præsenteret samlet ét sted. Det er vi nu i fuld gang med at ændre.

Samarbejdet med Radisson oplever vi som en stor anerkendelse af vores projekt og vi glæder os til at få kædens mange fine mødelokaler online på platformen henover den kommende tid.

På den måde får vi samlet endnu flere mødelokaler på tværs af både den professionelle mødeindustri og de alternative mødesteder på gallerier, restauranter og virksomheder. Så kan du selv vælge, om du skal bruge et stort, eksklusivt mødelokaler eller en rå, upcyclet skibscontainer. Der er heldigvis lokaler til ethvert behov og enhver smag.

  • Book by the hour

  • Easy cancellation

  • Quick and easy

Satisfied customers

Your data is secure

Be inspired!

Sign up to the Gaest Guide Newsletter and get our best tips and valuable resources to improve your meetings.

By signing up for this newsletter, you accept that Gaest.com will send you a newsletter and other promotions. Your information will not be used for any other purposes and you can unsubscribe at any time by following the unsubscribe links in the e-mails for by contacting us at privacy@gaest.com. Read more about our privacy policy.

All Articles