Mødelokale med forplejning i Oslo hos Norsk Maritimt Museum
Hold møde med dagslys hos Norsk Maritimt Museum i Oslo
Mødelokale med flipover i Oslo hos Norsk Maritimt Museum
Hold møde med højttalere hos Norsk Maritimt Museum i Oslo

Røylen - spennende møtelokale med nydelig utsikt

Seminarer
Kursuslokaler
Workshoplokaler
Event venues

Maximum kapacitet

Kvadratmeter

Afbestilling

Vi tilbyder

Du kan tilføje tilkøb nu og se den samlede pris eller tilføje dem senere

Hvor mange deltager i dit møde?

Forplejning1 mulighed

Seminarmat250 NOK/person

Kaffe/te og frukt. Varm lunsj*, mineralvann.

*Kontakt oss for sesongens varme lunsjer

Underholdning1 mulighed

Omvisning i museets utsillinger1.500 NOK for mødet

Norsk Maritimt Museum viser gjennom utstillinger, filmer og publikasjoner viktige trekk ved norsk og internasjonal sjøfart gjennom tidene.

Features

Air condition

Dagslys

Flipover

Handicap adgang

Højttalere

Kaffe

Parkering

Projektor

Skærm

WiFi

Whiteboard

Du må medbringe

Drikkevarer

Mad

På Røylen er det god kapasitet til å avholde seminarer og her får dere den beste utsikten. Minimum antall deltakere 20 personer.

Find vej

Norsk Maritimt Museum ligger ytterst på Bygdøy (Bygdøynesveien 37). Ta buss 30 til stoppested BYGDØYNES ved Kon-Tiki. I sommerhalvåret (fra 17. mars til 15. oktober) går rutebåt 91 fra Rådhusplassen til Bygdøynes.

Se rutevejledning

Din vært, Linda

Våre lokaler har perfekt beliggenhet ved sjøen og danner en unik, maritim ramme for møte og event.

Om virksomheden Norsk Maritimt Museum

Norsk Maritimt Museum er et landsdekkende museum med ansvar for å samle, forske og formidle maritim kulturarv. Museet er rik på opplevelser og aktiviteter med innendørs og utendørs utstillinger i et unikt maritimt miljø. Da Norsk Maritimt Museum første byggetrinn stod ferdig i 1958, representerte bygningen et nytt, frisk pust i norsk arkitektur. Gjennom fem bygningstrinn ble det et markant og viktig byggverk. Håndslått tegl, kobber og oljet furu var materialer som arkitektene ”gjenoppdaget” etter en lang periode da arkitekturen var dominert av bygninger i betong, stål og glass. Skråstilte veggfelt, spennende vinduskarnapper og murte terrasser myket opp bygningen og bandt den til bakken.

Med sin perfekte beliggenhet har Norsk Maritimt Museum fantastiske muligheter for utleie og aktiviteter. Vi har lokaliteter både innendørs og utendørs som gir ditt selskap, arrangement eller møte den helt spesielle maritime rammen. Ikke minst gir vår museumsflåte mulighet for unike opplevelser til sjøs, eksempelvis med roing og seiling. Vi er opptatt av kvalitet på det vi leverer og skreddersyr også ulike opplegg for alle typer grupper. Hos oss er det enkelt å kombinere faglige møter med kulturelle innslag i museet, og holder gjerne en omvisning ved lunsjtider eller serverer aperitiff utstillingene etter museets åpningstid.

Halv dag fra
Hele dagen fra
Vælg en dato...
Beklager, vi kan desværre ikke acceptere online bookinger i dette land endnu (men vi arbejder ihærdigt på at ændre dette). I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os så vi kan hjælpe dig med denne booking.

Du kan også kontakte værten. Bare rolig, du skal ikke betale noget endnu