Mødelokale med forplejning i Stockholm hos Office Room
Hold møde med projektor hos Office Room i Stockholm
Mødelokale med højttalere i Stockholm hos Office Room
Hold møde med handicap adgang hos Office Room i Stockholm

Workshop room 4

Interview lokaler
Mødelokaler

Maximum kapacitet

Co2-aftryk

Afbestilling

Vi tilbyder

Du kan tilføje tilkøb nu og se den samlede pris eller tilføje dem senere

Hvor mange deltager i dit møde?

Forplejning3 muligheder

Frukost95 SEK/person

I frukostpaketet ingår det kaffe/te, frukostfralla, färsk frukt & juice

2 muligheder mere

Features

Flipover

Handicap adgang

Højttalere

Kaffe

Projektor

Skærm

Whiteboard

WiFi

Air condition

Dagslys

Parkering

Du må medbringe

Drikkevarer

Mad

Konferensrummet rymmer upp till 4 personer. Efter kl 17.00 tillkommer en extra summa på 1 500 kr/timme som inte syns på onlinebokningen.

SITTNING
Styrelse: 4 personer

Find vej

Våra tre verksamhetsområden Meeting Room, Office Room och Storage Room hittar du på en och samma adress centralt i Stockholm. I ett trevligt område på Kungsholmen, två minuter från Fridhemsplan finner du vår lokal plats för kontor, event- och konferens och lager. Hit finns goda kommunikationsmöjligheter både med kommunalt och bil, ca 8 minuter från Bromma och 30 minuter från Arlanda.

Se rutevejledning

Anmeldelser fra Gaester

for 4 måneder siden

Lite dåligt ljus i mötesrummet. Mycket bra bemötande av personal i repan.

sidste år

for 10 måneder siden

Din vært, Office

Om virksomheden Office Room

Vi samlar spännande företag i en kreativ miljö för att stimulera bra affärsmöjligheter och roliga möten. Office Room är ett Coworking koncept och erbjuder fasta kontorsplatser, kontor och flexibla arbetsplatser. Här finns möjlighet för ditt företag att växa, vi jobbar med flexibla lösningar och erbjuder korttidskontrakt. Det här är ett kontor för dig som söker en trevlig gemenskap, synergier och affärsmöjligheter mellan bolagen samt en bra och personlig service. Vår idé är att skapa möten som förändrar.

Vårt facilityteam med reception, Office Manager och vaktmästare finns tillhands och hjälper dig med allt från posthantering till att boka fika till dina möten. Vår reception är bemannad mellan 08.30 och 17.00 och hit kan du välja att koppla ditt nummer och låta oss hjälpa dg med inkommande samtal samt växlar samtalen vidare.

Du hittar Office Room i ett trevligt område på Kungsholmen med många restauranger och caféer i omnejd. Två minuter från Fridhemsplan med goda kommunikationsmöjligheter. För dig som är bilburen går det att hyra en parkeringsplats i vårt garage. Självklart kan du boka på service så som biltvätt.

Vi vet att allas behovs ser olika ut. Vissa vill ha en flexibel lösning på grund utav att man reser mycket och andra behöver tillgång till många mötesrum. Vi har något för alla, vi erbjuder kontorsrum – Office Space, fasta kontorsplatser – A Workplace och flexibla kontorsplatser – Office Lounge.

Halv dag fra
Hele dagen fra
Vælg en dato...

Du kan også kontakte værten. Bare rolig, du skal ikke betale noget endnu

Lynhurtigt svar!

Denne vært svarer normalt inden for 2 timer.